Våra lokaler

Barnvagnsrum
I våra hus finns ett mindre rum för barnvagnar.

Cykelförråd
Förvaringsutrymme för cyklar finns i alla våra fastigheter. Bredvid entrén på markplan finns ett litet rum i respektive hus där ett mindre antal cyklar kan stå.

I hus 42,44 samt hus 54 finns det i källarplan större förråd för cyklar. För att underlätta för snöröjningen är det bra om man ställer ner de cyklar man inte avser använda under vintern i något av dessa förråd.

Föreningslokal
Föreningen har en lokal i hus 42 som medlemmar får hyra för fester, träffar, sammanträden etc. Föreningslokalen rymmer ca. 50 personer. Lokalen är utrustad med ett mindre kök med spis, mikrovågsugn, kaffe- och vattenkokare, kyl och frys. I föreningslokalen finns även bord, stolar, soffgrupp och toalett. 

Lokalen bokas genom att man skriver upp sig på schemat utanför kansliet i hus 60 samt skickar ett mejl till kansli@brfrosjon.se där man uppger namn, lägenhetsnummer och när man önskar hyra lokalen.

Hyran är 300:- per tillfälle. En depositionsavgift på 500 kr tas ut vid utlämning av nyckeln. Den fås tillbaka vid återlämning av nyckeln förutsatt att reglerna för lokalen har efterlevts.

Eftersom det är lyhört måste lokalen vara utrymd kl. 23, det vill säga ingen får vistas i lokalen efter den tiden. Du som hyr lokalen får självklart komma tillbaka dagen efter för att städa detta behöver med andra ord inte göras innan kl. 23.
I städskrubben finns städutrustning. 

Gym och bastu
Gym och bastu finns att tillgå i föreningen till en kostnad av 100:-/månad. Om du vill ha tillgång till detta så skriver du ett avtal och kvitterar ut en låsbricka på Kansliet. För att inte störa grannarna får gymmet användas mellan 08:00 – 22:00.

Hobbylokal
En mindre lokal finns i anslutning till vävrummet i hus 44. Nyckel kvitteras ut på föreningskontoret.

Källarförråd
Till varje lägenhet finns ett källarförråd, antingen i samma hus som lägenheten eller i ett grannhus. Lägenhetsförrådet är märkt med lägenhetsnumret. Det finns extraförråd att hyra. Om du är intresserad av att hyra ett extraförråd går det bra att maila till kansli@brfrosjon.se. Ansökningsblankett hittar du här och utanför Kansliet på Lomvägen 60.

Observera att eldfarliga vätskor t ex bensin eller dylikt inte får förvaras i källarförrådet. Det är också förbjudet att ställa saker i källargången p.g.a. brandrisk. Dessa saker kan komma att bortföras utan föregående varning.

Tvättstugor
I föreningen finns fyra tvättstugor, de ligger i hus 32, 44, 46 och 54. I varje tvättstuga finns två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I tvättstugan på Lomvägen 46 finns även en grovtvättmaskin och ett torkrum.

Bokning av tvättstugan görs genom att du skriver ditt lägenhetsnummer på bokningslistan i den tvättstuga du avser boka. Observera att torkrummet har en separat bokningslista.

Om det gått 30 minuter på tvättiden och den som tecknat sig uteblivit så får tvättstugan användas av andra medlemmar. Anteckna på bokningslistan om du kan bli sen.

Tvättider som finns att boka:
Vardagar: kl 7-10, kl 10-13, kl 13-16, kl 16-18, kl 18-21 (max två tvättider)
Lördagar: kl 7-10, kl 10-13, kl 13-16, kl 16-18, kl 18-21 (en tvättid)
Söndagar (samt helgdagar): kl 10-13, kl 13-16, kl 16-18, kl 18-21 (en tvättid)

Torkskåp/torktumlare/mangel får användas med en timmes förskjutning.

Övernattningsrum
Föreningen har ett övernattningsrum i hus 60 som kan hyras av medlemmar som tillfälligt behöver ett extra sovrum. Rummet är utrustat med två stycken 90-sängar (dubbelsäng som går att dela på) inklusive kuddar och täcken. Sängkläder medtas av hyresgästen. Toalett och dusch delas med föreningens motionslokal som finns i direkt anslutning till rummet.

Rummet upplåts för 150 kronor per dygn och för att boka rummet skriver man upp sig på schemat utanför kansliet samt skickar ett mail till kansli@brfrosjon.se där man uppger namn, lägenhetsnummer och vilka dygn man avser hyra rummet.